Την Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2023, πραγματοποιήθηκε συνάντηση αντιπροσωπείας του Διοικητικού Συμβουλίου την Ένωσης Αρμενίων Αθλητών-Αρμενικής με τον Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιώργο Πατούλη.
Η συνάντηση οργανώθηκε σε συνεργασία με τον ειδικό Σύμβουλο του Περιφερειάρχη Αττικής κ. Παύλο Τσολακιάν, και έλαβε χώρα στο γραφείο του Περιφερειάρχη Αττικής.
Στο πλαίσιο της συνάντησης η τριμελής αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Αρμενικής, αποτελούμενη από την Άρσα Σαμουελιάν και τους Οβαννές Τερζιάν και Οβίκ Δερχοβακιμιάν, ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη Αττικής για την εγκατάσταση νέων φωτιστικών σωμάτων LED στο ανοικτό γήπεδο της Αρμενικής στο σχολείο Λεβόν και Σοφία Αγκοπιάν, από το συνεργείο της Περιφέρειας.
Τα νέα φωτιστικά σώματα εξασφαλίζουν ποιοτικότερο φωτισμό και σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας.
Ο κ. Πατούλης υποδέχθηκε θερμά την αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου και ευχαρίστησε με τη σειρά του για την τιμητική πλακέτα που του επέδωσαν οι εκπρόσωποι της Αρμενικής.
Κατά την συνάντηση ο κ. Πατούλης ανέφερε, πως επιθυμεί να επισκεφθεί το γήπεδο της Αρμενικής για να γνωρίσει από κοντά τους ανθρώπους της ομάδας και δεσμεύτηκε για την περαιτέρω υποστήριξη της Περιφέρειας στις ανάγκες του γηπέδου.
Η αντιπροσωπεία της Αρμενικής ευχαρίστησε για μια ακόμα φορά τον κ. Πατούλη για την στήριξή του και αποφασίστηκε η επόμενη συνάντηση να γίνει στο ανοικτό γήπεδο της Αρμενικής.